Shërbime përkthimi dhe interpretimi

You are here

Ofrimi i shërbimeve të përkthimit dhe interpretimit për sektorët privat, publik dhe organizatat joqeveritare.

PËRKTHIMI

Kur të ju nevojitet, që dokumentacioni juaj të përkthehet në mënyrë profesionale dhe të jetë gati për tu printuar dhe/ose publikuar në web, ju ofrojmë shërbime përkthimi me tarifa konkuruese.

Shërbimet përfshijnë:

 • Përkthime të dokumentacionit nga gjuha Shqipe në gjuhën Angleze dhe anasjelltas.
 • Përkthime të dokumentacionit nga gjuha Shqipe në gjuhën Italiane dhe anasjelltas.

 

INTERPRETIMI

Kur keni nevojë për interpretim cilësor dhe efektiv, përkthyesit tanë ju sigurojnë një gamë të gjerë shërbimesh profesionale me tarifa konkuruese.

Sigurojmë shërbime interpretimi efikase dhe me cilësi të lartë, duke përfshirë:

 • Interpretim konsekutiv në gjuhën Shqipe, Italiane dhe Angleze
 • Interpretim simultan në gjuhën Shqipe, Italiane dhe Angleze.

 

 

Na Kontaktoni

 


Adresa

Rruga "Ibrahim Rugova", Qendra Biznesit "Sky Tower", Kati 10, Zyra 103, Tirana, Albania


Telefon

+355 4 2268048


Fax

+355 4 4500677

NEWLETTERS

 
Subscribe to our newsletter and get informed.

Rreth Nesh

E themeluar në vitin 2006, TBI CONSULTING është një studio konsulence me fokus, zhvillimin, operimin dhe zbatimin e projekteve që përfshijnë, por pa u kufizuar në fushat e cilësisë, sigurisë ushqimore, mjedisit, shëndetit & sigurisë në punë, efiçencës energjitike, sigurisë së informacionit etj.

Me eksperiencë të thelluar në ofrimin e këshillimit në fushën e menaxhimit, i përshtatemi më së miri nevojave të klientëve tanë në përputhshmëri me kërkesat specifike që ata mund të kenë.

Jemi gjithnjë të fokusuar në identifikimin metodave sa më të përshtatshme të punës, për te dhënë gjithnjë zgjidhje efektive dhe për të arritur rezultatet më të volitshme, brënda afateve të duhura kohore.

Lexo më shumë ›

Pse Ne

Ne dhe klientët tanë përbëjmë një ekip dhe suksesi i tyre është suksesi ynë. Të tërë anëtarët e ekipit tonë janë konsulentë me eksperiencë të cilët punojnë sipas një kodi strikt të etikës.
Qëllimi ynë është të mundësojmë një konsulencë të standardeve të larta, të cilën e kemi arritur falë përvojës së fituar nga një shumëllojshmëri e detyrash në industritë e mëposhtme:

 • Agrobiznes
 • Energji dhe Burime Natyrore
 • Mjedis
 • Financë
 • Ushqim dhe Pije
 • Infrastrukturë
 • Teknologji Informacioni dhe Elektronikë
 • Metalurgji
 • Naftë dhe Gaz
 • Farmaceutikë
 • Tregti dhe Logjistikë