Mbledhje Borxhi

You are here

Mbledhja e borxhit është një aktivitet i ligjshëm dhe i domosdoshëm i biznesit, biznesit ku kreditorët janë në gjendje për të ndërmarrë hapa të arsyeshëm për të siguruar pagesën nga konsumatorët apo bizneset që janë të detyruar me ligj për të paguar paratë që i detyrohen .

Profesionalizmi , përkushtimi dhe angazhimi i stafit të kualifikuar të TBI Consulting ka rezultuar në një nivel të lartë të borxheve sw mbledhura.

Nëse borxhi nuk mblidhet jashtë fazave gjyqësore , ekipi ynë mund të sugjerojnë mundësi objektive për të vazhduar me procedurat ligjore kundër debitorit .

Kemi mbështetur kompanitë ndërkombëtare dhe lokale për të mbledhur borxhet dhe me partneritet me kompani ndwrkombwtare tw fushws jemi në gjendje për të mbledhur borxhet në më shumë se 100 vende tw botws

Na Kontaktoni

 


Adresa

Rruga "Ibrahim Rugova", Qendra Biznesit "Sky Tower", Kati 10, Zyra 103, Tirana, Albania


Telefon

+355 4 2268048


Fax

+355 4 4500677

NEWLETTERS

 
Subscribe to our newsletter and get informed.

Rreth Nesh

E themeluar në vitin 2006, TBI CONSULTING është një studio konsulence me fokus, zhvillimin, operimin dhe zbatimin e projekteve që përfshijnë, por pa u kufizuar në fushat e cilësisë, sigurisë ushqimore, mjedisit, shëndetit & sigurisë në punë, efiçencës energjitike, sigurisë së informacionit etj.

Me eksperiencë të thelluar në ofrimin e këshillimit në fushën e menaxhimit, i përshtatemi më së miri nevojave të klientëve tanë në përputhshmëri me kërkesat specifike që ata mund të kenë.

Jemi gjithnjë të fokusuar në identifikimin metodave sa më të përshtatshme të punës, për te dhënë gjithnjë zgjidhje efektive dhe për të arritur rezultatet më të volitshme, brënda afateve të duhura kohore.

Lexo më shumë ›

Pse Ne

Ne dhe klientët tanë përbëjmë një ekip dhe suksesi i tyre është suksesi ynë. Të tërë anëtarët e ekipit tonë janë konsulentë me eksperiencë të cilët punojnë sipas një kodi strikt të etikës.
Qëllimi ynë është të mundësojmë një konsulencë të standardeve të larta, të cilën e kemi arritur falë përvojës së fituar nga një shumëllojshmëri e detyrash në industritë e mëposhtme:

 • Agrobiznes
 • Energji dhe Burime Natyrore
 • Mjedis
 • Financë
 • Ushqim dhe Pije
 • Infrastrukturë
 • Teknologji Informacioni dhe Elektronikë
 • Metalurgji
 • Naftë dhe Gaz
 • Farmaceutikë
 • Tregti dhe Logjistikë